Ofte stillede spørgsmål

Er cellulose isolering nyt? 
Cellulose isolering har eksisteret i mere end 60 år. Med øget bevidsthed om at være miljømæssig ansvarlig og reducere energiomkostningerne og den lethed hvormed det kan installeres på svært tilgængelige steder, husejere, arkitekter, ingeniører og bygherrer har opdaget, at cellulose isolering er et overlegent produkt i forhold til traditionel glas eller mineraluld isolering .

Hvordan er cellulose isolering "grøn"? 
Der er flere grunde:
  • Fremstillet af gamle aviser
  • Afleder affald fra at komme ind på lossepladser og i øvrigt udsende skadelige CO2-gasser
  • Kræver meget mindre energi til at blive produceret, end andre typer isolering
  • Omslutter din hjem på en måde, så I sparer energi mere effektivt
  • Sparer penge og reducerer dine omkostninger til installation

*Fordi det er lavet af avis, vil cellulose isolering brænde? 
Cellulose isolering behandles med ikke-giftige kemikalier, der absorberer oxygen og kvæler dermed flammen, som kræver oxygen for at brænde. Cellulose smelter ved en meget høj temperatur og er faktisk betragtet som brandhæmmende.

** Er cellulose isolering godt for lydisolering fra rum til rum?
Ja. I forhold til konkurrerende produkter, har Cimatizer Plus en overlegen egenskab til støjdæmpning i væg, gulv og loft konstruktioner. De tætte fibre og deres naturlige evne til helt at fylde uregelmæssige og små hulrum ud, tilbyder fremragende lyd adsorptionsegenskaber. Hvor Climatizer Plus er installeret, dannes en meget tæt forsegling.

Er Climatizer Plus isolering godkendt af nogen Europæiske tilsynsmyndigheder, bygningsreglementer, mv? 
Yes! Climatizer Plus isolering er testet af flere tilsynsmyndigheder samt certificeret af ISO 9001-2001.t af ISO 9001-2001cse Dokumentation under
tekniske specifikationer 

Kan jeg installere cellulose isolering selv? 
Ja. Du skal bruge en blæsemaskine, som kan købes via Climatizer.dk og vi anbefaler ordentligt beskyttelsesudstyr såsom maske og beskyttelsesbriller. Men vi anbefaler altid at du bruger en erfaren isolatør, der har den viden og korrekte udstyr til at gøre arbejdet rigtigt første gang. Den samlede effektivitet af ethvert isoleringsprodukt er direkte knyttet til kvaliteten af installationsprocessen.

Er cellulose isolering mere effektivt
end traditionelle glas- og mineralulds isolering? 

Ja. Cellulose har store fordele som blandt andet mindre installations omkostninger, bedre ydeevne, store energibesparelser over tid, og dens dramatisk lavere miljøbelastning. Cellulose isolering er en klar vinder i konkurrencen om miljø rigtig isolering.


**
 
 
 

*
53 70 69 01